Een baan zonder te solliciteren!

JA, ik zoek gemotiveerde medewerkers

Meer vacatures dan beschikbare mensen. Hoe kom je dan aan goede en gemotiveerde mensen? Een van de meest innovatieve én inmiddels ook succesvolle methodieken is gebruik te maken van Open Hiring®. Circa 60 werkgevers (2021) gingen je daarin voor (o.a. Van Der Valk en Jumbo).

Open Hiring is kortweg gezegd ‘mensen aannemen zonder sollicitatieprocedure’: Men geeft aan gemotiveerd te zijn en geen beperkingen te hebben voor de uitoefening van taken. Alleen functionele eisen worden hierin meegenomen. Zodra een vacature actueel is wordt de eerste op de lijst gebeld en uitgenodigd. Zodra deze kandidaat rondgeleid is en akkoord gaat kan deze starten. Tijdens de inwerkperiode is er tevens een coach/begeleider van Doorstart Naar Werk beschikbaar om eventuele problemen mee op te lossen: We doen alles om er een succes van te maken en de wederzijdse verwachtingen in te lossen. Beloning is altijd conform CAO. Het arbeidscontract is het eerste halfjaar via een uitzendconstructie. Daarna is het de bedoeling én intentie dat de kandidaat overgenomen wordt.

Dit alles vraagt om lef!  Ben jij in de positie om mensen aan te nemen? Begin dan klein en vul een eerste baan in via Open Hiring.

Voordelen.

  • Met Open Hiring kun je de sociale voetafdruk van je bedrijf vergroten, als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering
  • Vooroordelen die we allemaal (on)bewust hebben, krijgen minder kans. Hierdoor biedt je mensen een eerlijke basis en stel je ze in staat om volwaardig mee te doen
  • Sollicitatieprocedures zijn vaak duur en ingewikkeld en bieden bovendien geen garanties op de juiste match
  • Het is een instrument om de cultuur van je organisatie op een positieve manier te veranderen en meer open te maken
  • En last but not leastOpen Hiring verandert levens.

Hoe werkt het?

Vul hieronder je bedrijfsgegevens in en we sturen je een beschrijving van de methodiek, inclusief de implementatie binnen je bedrijf, de betrokkenheid van de zittende medewerkers en de begeleiding die wij daarbij bieden (optioneel).

Je kunt ook gelijk de vacature(s) aanmelden.

Na ontvangst van het formulier nemen we direct contact met je op voor een definitieve afstemming.