Een baan zonder te solliciteren!

JA, ik pak die kans!

Wat telt is dat je gemotiveerd bent. Dat je in staat bent om dat wat men vraagt te doen. Uiteraard krijg je een inwerkperiode, goede instructies en begeleiding. Dat spreekt voor zich.

Vooraf maken we afspraken over wat er van je verwacht wordt. En ook: als dat goed gaat wat dan het vervolg wordt. Want we willen graag goede mensen behouden! Je krijgt een inwerkperiode waarbij je ook kunt terugvallen op een vast contactpersoon bij Doorstart Naar Werk. Die zal er ook alles aan doen om van jouw baan een succes te maken!

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden voor verschillende branches. Die zie je staan in het onderstaande aanmeldformulier. Zodra er een vacature beschikbaar is krijg je bericht en vertellen we wat er van je verwacht wordt. Ook krijg je een rondleiding bij het bedrijf. Als je JA zegt kun je starten. De beloning is altijd conform de beloning van het bedrijf of CAO. Je krijgt gedurende 6 maanden een uitzendcontract bij Doorstart Naar Werk.

We benaderen mensen op volgorde van inschrijving

Tijdens je inwerkperiode krijg je een vaste contactpersoon bij het bedrijf én bij Doorstart Naar Werk. Samen gaan we kijken of het aan beide kanten aan de verwachting voldoet. Zodra we daar van overtuigd zijn (binnen uiterlijk 6 maanden), wordt je contract omgezet naar een contract bij het bedrijf zelf.

Inschrijving is kosteloos en verplicht je nog tot niets!